Edirne'de Koca Dehseti

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bir sahis, tartistigi esini biçaklayarak öldürdü. Polis ekipleri, sahsi olay yerinde gözaltina aldi.

Edirne'de Koca Dehseti
Olay, saat 18.00 siralarinda Asçioglu Mahallesi Hizir Reis Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.T. ile esi Cansu Tarak arasinda evde bilinmeyen bir nedenle tartisma çikti. Öfkelenen U.T., eline aldigi biçakla karisini karnindan ve kollarindan biçakladi. Kadin kanlar içerisinde yere yigilirken, gürültüyü duyarak içeri giren oglu Y.T. annesini kanlar içerisinde görünce öfkesinden cama yumruk atti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Ambulansla Uzunköprü Devlet Hastanesine kaldirilan kadin yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamazken, U.T. ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltina alindi. Hayatini kaybeden Cansu Tarak’in yakinlari hastanede sinir krizi geçirdi.

U.T.’nin olaydan 30 dakika önce sosyal medya hesabindan, "Bu hayat yolunda benim yoldasimdin ele döndün. Her derdimi paylastigim sirdasimdin ele döndün. Ömrümü yesin yüregiyle karsima çikan, gönlümü ask ile yakan atesimdin küle döndün. Ne vefasiz ile ne vicdansiz ile ne merhametsiz ile isim olmaz’’ seklinde bir paylasimda bulundugu ögrenildi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA