Çalismalar Es Zamanli Devam Ediyor

Yozgat’in Akdagmadeni ilçesinde, Belediye tarafindan ilçenin her bölgesinde es zamanli olarak yürütülen çalismalar tüm hiziyla devam ediyor.

Çalismalar Es Zamanli Devam Ediyor
Akdagmadeni Belediye Baskani Nezih Yalçin, "Ilçemizde farkli noktalarda çalismalarimiz es zamanli olarak devam ediyor. Vatandaslarimizin yogun olarak kullandigi ve özellikle yaz aylarinda dügünlere ve toplu organizasyonlara ev sahipligi yapan Ticaret ve Kültür Merkezi’nde detayli bakim onarim ve tadilat çalismalarimizi tamamliyoruz" dedi.

Baskan Yalçin, "15 Temmuz Demokrasi ve Sehitler Parki Kafeterya binasinda tadilat çalismalarimiz basladi.

Bu önemli sosyal alanin yenilenmesiyle, vatandaslarimizin daha iyi hizmet almasini hedefliyoruz," ifadelerini kullandi.

Parkin tadilatinin ardindan, kafeterya binasinin daha modern ve kullanisli bir hale gelecegi belirten Baskan Yalçin, yol bakim onarim ve yenileme çalismalarinin da araliksiz sürdürdügünü vurguladi. Baskan Yalçin, "Yol bakim onarim ve yenileme çalismalarimiza araliksiz devam ediyoruz. Ilçemizdeki ulasim altyapisini güçlendirmeyi ve yollarin daha güvenli hale getirilmesini amaçliyoruz" dedi.

Baskan Yalçin, ilçeye içme suyu saglayan depolarin bakim onarim çalismalarinin da devam ettigini belirtti.

Bu çalismalarin, ilçenin su ihtiyacini kesintisiz ve saglikli bir sekilde karsilamaya yönelik oldugunu vurguladi.

Son olarak, kisa süre önce yasanan sel felaketi nedeniyle yikilan istinat duvarinin yenilendiginin altini çizen Baskan Yalçin, "Sel felaketi nedeniyle yikilan istinat duvarini yeniledik. Bu tür afetlere karsi önlemlerimizi artirarak, ilçemizin güvenligini saglamaya devam edecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA