Battalgazi'de Müftü Özdemir'e Veda Programi

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Battalgazi Ilçe Müftüsü iken Kahramanmaras’in Onikisubat ilçesine tayini çikan Hüseyin Özdemir için düzenlenen veda programina katildi.

Battalgazi'de Müftü Özdemir'e Veda Programi
Kahramanmaras’in Onikisubat ilçesine tayini çikan Hüseyin Özdemir için düzenlenen veda programina Battalgazi Kaymakami Erkan Savar, Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Malatya Il Müftüsü Ramazan Dolu, imam hatipler, vaizler ve müftülük personeli katildi.

"Hocamiza tesekkür ediyorum”

Veda programinda konusan Battalgazi Belediye Baskani Taskin, Hüseyin Özdemir’e hizmetlerinden dolayi tesekkür ederek, "Kiymetli Hüseyin hocama yaptiklari hizmetten ötürü Battalgazi Belediyesi olarak tüm çalisanlarim adina tesekkür ediyorum. Gönül isterdi ki bizimle çalismaya devam etsin. Ancak devlet görevi böyledir. Gidecegi yer olan Onikisubat’ta yapacagi çalismalarda basarilar diliyorum" dedi.

“Yogun bir gündemimiz var”

Baskan Taskin, deprem sonrasi sehir mimari olarak yeniden imar edilirken kültürel ve ahlaki degerlerin korunmasi için de çalismalar yaptiklarini ifade ederek, "Deprem bölgesi olmamiz sebebiyle yogun bir gündemimiz var. Imar isleri ile ilgilenirken diger taraftan da kültürel etkinlikler de düzenliyoruz. Agir hasar almis bir sehirde kültürel degerlerin devam etmesini de önemsiyoruz. Bu konuda belki de en önemli görev müftülük çalisanlarimiza düsmektedir. Her alanda olmamiz gerekiyor. Seçimden önceki ziyaretlerimde ’oturan baskan olmayacagim’ demistim ve her bos animizda sahadayiz. Zor bir süreçten geçiyoruz. Rezerv alanlarin bir an önce faaliyete geçmesi için tüm kurumlarimizla, yetkililerimizle, vekillerimizle, baskanlarimizla büyük bir gayretin içerisindeyiz. Kirmadan, dökmeden, suhuletle sorunlari çözmeye çalisiyoruz. Devletimizin derdi evleri insa etmektir, sehri imar etmektir. Cumhurbaskanimiz seçimi kaybetmek pahasina deprem bütçesini bozmadi. Kaynaklar deprem bölgesi için hazir. Bizler de her konuda üzerimize düsen vazifeleri yerine getirmeye çalisiyoruz. Sorunlari hep birlikte çözecegiz” seklinde konustu.

“Sizlere minnettarim”

Müftü Hüseyin Özdemir de, ‘’7 yil boyunca Battalgazi’ye hizmet etmeye çalistim. Burada geçirdigim süre zarfinda çok güzel hatiralar biriktirdim. Bugün buraya veda etmek için geldim. Sizlerin destekleri ve dostluklari için minnettarim. Bundan sonra da dualarinizi bekliyorum’’ ifadelerini kullandi.

Program sonunda Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin Müftü Özdemir’e hediye takdim etti. Program, Müftü Özdemir’in meslektaslari ve sevenleriyle vedalasmasinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA