Uydum Turist Çocuga...

Trabzon’da Atatürk Köskü’nü ziyaret eden bir Arap çiftinin küçük ogullarinin ayakkabisini çikartarak köskten içeri girdigini gören yerli ve yabanci turistler köske bu sekilde girildigini düsünerek aynisini yapinca ortaya tebessüm ettiren görüntüler çikti.

Uydum Turist Çocuga...
Trabzon’un önemli tarihi ve turistik mekanlarindan Atatürk Köskü, her yil binlerce yerli ve yabanci turistler tarafindan ziyaret ediliyor. Iç ve dis cephesinde yapilan onarimlarin ardindan ziyaretçi akinina ugrayan Trabzon Büyüksehir Belediyesi’nin bünyesindeki 134 yillik Atatürk Köskü Arap turistlerin de ilgisini çekiyor.

Arap turistler köske ziyaretlerinde zaman zaman ilginç görüntülerin olusmasina da neden oluyor. Son olarak geçtigimiz günlerde köskü gezmeye gelen Arap çiftin küçük ogullari ayakkabisini çikartarak köskün ana kapisindan içeriye girdi. Çocugun bu hareketini gören ailesi de ayakkabilarini çikartarak köskten içeriye girince köskü ziyarete gelen diger yerli ve yabanci turistler de aynisini yapti. Köskün girisinde biriken ayakkabilar ilginç görüntüler olustururken, o anlar güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: İHA