Söke Belediyesi Kitabevi'ne Yogun Ilgi

Söke Belediyesi Prof. Dr. Ilber Ortayli Kitabevi, egitim-ögretim yili sona ermesine ragmen yogun ilgi görmeye devam ediyor. Özellikle yaz aylarinda çesitli sinavlara hazirlanan adaylar ve bos vakitlerini kitap okuyarak degerlendirmek isteyenler, kitabevinin sakin ve huzur dolu ortamini tercih ediyor.

Söke Belediyesi Kitabevi'ne Yogun Ilgi


Söke Belediyesi’nin kültürel projeleri arasinda önemli bir yere sahip olan bu kitabevi, her yas grubundan kitapseverin ugrak noktasi haline gelmis durumda. Zengin kitap koleksiyonu ve rahat okuma alanlari ile dikkat çeken Prof. Dr. Ilber Ortayli Kitabevi, sakin atmosferi sayesinde ziyaretçilerine verimli bir okuma deneyimi sunuyor.

Söke Belediyesi Kültür Müdürlügü bünyesinde faaliyet gösteren Söke Belediyesi Prof. Dr. Ilber Ortayli Kitabevi’nde ücretsiz internet erisimi saglamanin yaninda, ücretsiz sicak içecek ikrami da yapiliyor.

Söke Belediye Baskani Dr. Mustafa Iberya Arikan, “Kitabevimiz ÖSS, KPSS gibi sinavlara hazirlanan adaylar tarafindan oldugu kadar kitap okumayi seven, kütüphane havasini tarihi bir konakta almayi tercih edenler içinde nezih bir mekan. Prof. Dr. Ilber Ortayli Kitabevi, misafirlerine sessiz ve huzurlu bir atmosferde kitap okuma ve ders çalisma imkani sunmaya devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA