LGS'de Basarili Olan Ögrenciler Ödüllendirildi

İçel’in Bozyazi ilçesinde Liselere Geçis Sinavi (LGS) sonucunda ilçede ilk 3’e giren ögrenciler, Kaymakami Tuncay Topsakaloglu tarafindan ödüllendirildi.

LGS'de Basarili Olan Ögrenciler Ödüllendirildi
LGS sonucu ilçede ilk üçe giren Lütfiye Keskin Ilkögretim Okulu ögrencisi Ömer Latif Çiftçi, Bozyazi Ortaokulu ögrencisi Gülay Gülderen Sezgen ve Tekmen Ortaokulu ögrencisi Sude Tiras’i makaminda kabul eden Kaymakam Topsakaloglu, ögrencileri tebrik ederek, laptop bilgisayar hediye etti.

LGS çerçevesinde yapilan merkezi sinavda ögrencilerin gösterdikleri basarinin hayat boyu sürmesini temenni eden Topsakaloglu, “Gelecegimiz olan çocuklarimizin daha iyi sartlarda yetismesi ve egitim almasi için elimizden gelen tüm çabayi sarf ediyoruz. 2022 yilindan itibaren ilçemizde çocuklarimizin akademik basarisini artirmaya yönelik uygulanan ’Basariya Giden Yol’ projesi kapsaminda, 2022 yilinda Fen Lisesini kazanan 46, 2023 yilinda Fen Lisesini kazanan 57 ögrencimiz olmustur. ’Basariya Giden Yol’ projesi kapsaminda çocuklarimizin akademik basarisi günden güne artarak devam etmektedir. Ögrencilerimizin bu basarilarinin lisede, üniversitede ve hayat boyu sürmesini temenni ediyorum. Ögrencilerimizin basarilarinda emegi geçen idareci ve ögretmenlerimiz ile ailelerine tesekkür ediyor, kendilerini tebrik ediyorum" dedi.

Ögrenciler ise kendilerini ödüllendiren Kaymakam Topsakaloglu’na tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA