KONSEM Sayesinde Dereceye Girdi

Antalya’da YKS’de derece elde eden Berk Akat, KONSEM’in gururu oldu. Akat, “Çalisma disiplini kazanmamda KONSEM’in katkisi büyük oldu. Tüm ögretmenlerime ve KONSEM’e tesekkür ediyorum” dedi.

KONSEM Sayesinde Dereceye Girdi
Konyaalti Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konyaalti Sanat Egitim Merkezi (KONSEM) Gürsu Etüt Merkezi, basarili ögrenciler yetistirmeye devam ediyor. KONSEM ögrencilerinden Berk Akat da Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’nda (YKS) 486 puan alarak KONSEM’in gururu oldu.

"KONSEM ile disiplinli çalistim"

KONSEM’in derece elde etmesinde büyük katkisi oldugunu belirten Berk Akat, “Bir yakinim KONSEM’de çalistigi için burayi biliyordum. Mezun olunca da buraya gelmek istedim. KONSEM’in bana katkisi büyük oldu. Disiplinli olmami sagladi. Evde her gün ders çalisma istegim olmuyordu ama burada bunu kirdim. Ayrica hocalarima da her zaman soru sorabiliyordum. Hem çalisma disiplini kazanmamda, hem de ögrenmemde KONSEM bana katki sagladi. Herkese tavsiye ediyorum. Tercih sürecinde de buradayim. Bana destek olmaya devam ediyorlar. KONSEM’E, ögretmenlerime ve Konyaalti Belediye Baskanimiz Cem Kotan’a çok tesekkür ediyorum” dedi.

KONSEM matematik ögretmenlerinden Umut Özay da Berk’in yil boyunca gayretli çalistigini ifade etti.

Özay, “Berk sistemli çalismasiyla gözde ögrencilerimizden oldu. Kendisini ve tüm ögretmenlerimizi tebrik ediyorum” diye konustu.



"Kapimiz herkese açik"

KONSEM Birimi Sorumlusu Hande Geyikçi ise, KONSEM’de Liselere Giris Sinavi (LGS) ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavi’na hazirlik egitimi verdiklerini ve ögrencilere okul tercihleri noktasinda da yardimci olduklarini söyledi.

Berk Akat’in 3 milyon 36 bin 945 adayin girdigi YKS’den aldigi puan ile 16 bininci siraya girmesinin kendilerini gururlandirdigini söyleyen Geyikçi, “Berk’in sinav serüveninde yaninda olmaktan tüm ögretmenlerimizle birlikte çok mutluyuz. Çok çabaladi, azimle çalisti. Çalisma disiplini olan bir ögrenciydi. Tüm ödevlerini ve sinav sorularini büyük titizlikle cevapladi. Bu sayede hedefine ulasti. Berk’e ve tüm ögretmenlerime emeklerinden dolayi tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

Geyikçi ayrica KONSEM’de egitim almayan ögrencilere de kapilarinin açik oldugunu belirterek, “Ögrencilerimize LGS ve YKS tercihlerinde yardimci oluyoruz. Burada egitim görmeleri önemli degil. Bizim herkese kapimiz açik, bizlere gelerek tercih destegi alabilirler” dedi.

Kaynak: İHA