Damada 'Uluslararasi Kilibiklik Belgesi'

Ordu’da dünya evine giren damada arkadaslari ilginç bir sürpriz yaparak, taki töreni sirasinda ‘kilibiklik belgesi’ verdi.

Damada 'Uluslararasi Kilibiklik Belgesi'
Ordulu Senay Çoban ve Mesut Bas, evlilik karari alarak dünya evine girdi. Çiftin Persembe ilçesinde gerçeklesen dügünlerinde ilginç bir durum yasandi. Dügünün ilerleyen saatlerinde gelin ile damada hediyelerin takdim edildigi esnada damat Mesut Bas’a arkadaslari tarafindan sürpriz yapildi. Damadin arkadasi Tuncay Akyüz tarafindan ilk olarak taki yerine bebek emzigi takilan damada bir de ‘kilibiklik belgesi’ takdim edildi.

Damadin zorunlu dersleri ve notlarinin yazili oldugu belgede hanima itaat ve sözünden çikmama: 10, izinli disari çikma, belirtilen zamanda dönme: 10, çamasirlari asma, bulasiklari durulama: 7, ütü yapma, çamasirlari katlama: 10, çocuk bakma, bez degistirme, ninni söyleme: 10, yemek yapma, elinin hamuruyla börek açma: 8, bu belgeyi çekinmeden sergileme: 10’ olarak yazildi.

Belgede ayrica, “2345 sayili Kilibiklik ve Light’lik Egitim Kanunu’nun 1. maddesindeki bütün sartlari en üstün vasiflarla tasidigindan uluslararasi geçerliligi olan bu belge kendisine verilmistir. Ev Müdürü Senay Çoban” notu düsüldü.
Kaynak: İHA