Baskan Önal, Mahalle Turlarina Devam Ediyor

Bayrakli Belediye Baskani Irfan Önal’in mahalle ziyaretleri kapsamindaki son duragi Onur Mahallesi oldu. Muhtar Hatice Arslan ve bürokratlarla mahalleyi sokak sokak gezen Önal, esnaf ve vatandaslarla da bir araya geldi.

Baskan Önal, Mahalle Turlarina Devam Ediyor
Bayrakli Belediye Baskani Irfan Önal, Onur Mahallesi Muhtari Hatice Arslan ve belediye bürokratlariyla birlikte mahalleyi bastan sona gezerek ihtiyaçlari ve eksiklikleri yerinde belirledi. Mahalle esnafini ziyaret eden ve ilçe sakinleriyle bir araya gelen Baskan Önal, vatandaslarin talep ve önerilerini dinledi. Temizlik Isleri Müdürlügüne bagli ekipler de çöp konteynerlerini dezenfekte edip, boyadi, sokaklarda tanker ve süpürge araçlariyla temizlendi. Parklarla ilgili çalismalar, kaldirimlar ve temizlik gibi konularda ilgili birimlere talimat veren Önal, ihtiyaçlarin imkanlar dahilinde hizla çözüme kavusturulmasini istedi.

Baskan Önal, “Mahallemizi bastan sona gezerek eksikliklerimizi belirledik, notlarimizi aldik, ilgili birimlerimize talimat verdik. Her mahallemizde esit ve adil hizmet üretmek, vatandasimizin yaninda olmak için çalismalarimiza her geçen gün yenilerini ekleyerek devam ediyoruz. Ilçe sakinlerimizin destegi ve güveni bizim için çok önemli. Bayrakli’nin her mahallesini ve sokagini birlikte güzellestirecegiz” dedi.

Kaynak: İHA