Ünlü Modeller Laleli'de Boy Gösterecek

Bu yil 10’uncusu düzenlenecek olan geleneksel “Laleli Fashion Shopping Festival”, 5-6 Agustos tarihleri arasinda gerçeklesecek. Türkiye’nin ünlü modelleri Demet Sener, Wilma Elles, Sezgi Sena Akay ve 50 yerli yabanci moda resitalinde boy gösterecek.

Ünlü Modeller Laleli'de Boy Gösterecek
Animasyon gösterileri, defileler ve sürpriz etkinliklerin olacagi festivalin tanitim toplantisi Laleli’de bir otelde gerçeklesti. “Laleli Modadir” sloganiyla gerçeklesecek etkinlikte 50’nin üzerinde firma bulunacak. Ayni zamanda Dogu Bloklari, Türki Cumhuriyetleri, Afrika ve Avrupa’dan gelecek alim heyetleri Türk tekstilcileri ile bulusacak.

Türkiye’nin ünlü mankenleri defilede yeni sezon tekstil ürünlerini sergileyecek

Türkiye’nin ihracatina önemli katkilarinin olmasi beklenen festivalde Türkiye’nin ünlü modelleri Demet Sener, Wilma Elles, Sezgi Sena Akay ve 50 yerli yabanci modelin katilacagi moda resitali gerçeklesecek. 2024 - 2025 yilinin modasi Laleli Fashion Shopping Festival’de ziyaretçilerle bulusacak.

Festivalin tanitim toplantisinda konusan LASIAD Baskani Giyasettin Eyüpkoca, “Ticaret hacmimizi yükseltmek, modayla anilan “Marka bir Laleli” olusturabilmek, pazar ve müsteri yelpazemizi genisletebilmek, ürün ve hizmet bazinda yenilikçiligimizi gösterebilmek, iç ve dis pazardaki potansiyelimizi yükseltebilmek, dönemsel riske karsi kendimizi koruyabilmek amacimiz. Ayrica gerçeklestirdigimiz büyük degisimi sergileyebilmek, birlik, beraberlik ve bütünlügümüzü yansitabilmek, Laleli’mizin sesini dünyaya gür bir sekilde duyurabilmek için Laleli Fashion Shopping Festival’in 10’uncusunu düzenliyoruz. Festival, iç ve dis piyasadaki toptancilara yönelik, indirim firsatlarinin yani sira çesitli etkinliklerle Dogu Bloklari, Türki Cumhuriyetleri, Afrika ve Avrupa’dan gelecek misafirlere ve Türk tekstilcilerine ev sahipligi yapacak. Toptan ve perakende tekstil sektörüne hizmet veren Laleli, ülke ekonomisine destek vermeye devam ediyor. Sezon açilisiyla bölgemizin tek yürek olacagi, kalplerin Laleli için çarpacagi, bizleri anlatan, gelecegimizi umutlandiran bu festivali desteklemeliyiz. Laleli’nin tüm fertleri olarak birlik ve bütünlügümüzü bir kez daha göstermeyi hedefliyoruz’’ dedi.



Festival programi ile ilgili de bilgi veren Eyüpkoca, ‘‘Ilk olarak gündüz ticari stantlarin ziyaretleri gerçeklestirilecek ve ikinci olarak aksam görsel sovlarla defile açilisimiz olacak. Misafirlerimizi oldukça renkli bir festival bekliyor. Pek çok alanda ülkemize hareket katacak bu organizasyonun parçasi oldugumuz için mutluyuz. Tüm dünyayi etkisi altina alan ekonomik sikintilari bu festival ile azaltip herkese moral anlaminda katki saglamasi çok önemli ” dedi.

Kaynak: İHA