Izmit'te Yaz Aksamlari Basliyor

Izmit Belediyesi tarafindan organize edilen Yaz Aksamlari programlari adi altinda gerçeklestirilecek bir dizi etkinlik bu aksam basliyor.

Izmit Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlügü bünyesinde planlanan Yaz Aksamlari programlari bugün basliyor. Birbirinden renkli etkinlerin yer aldigi program bu aksam "Kuklalar Oynasin Çocuklar Gülsün" gösterisiyle Yahya Kaptan’da bulunan amfi tiyatroda saat 20.00’da gerçeklestirilecek. Kuklalar Oynasin Çocuklar Gülsün etkinligi belirli araliklarla Izmit’in farkli mahallelerinde de Izmitli çocuklara hizmet sunacak. Ayni zamanda Izmit Belediyesi Kent Orkestrasi da Sezen Aksu’nun sevilen sarkilariyla dolu bir konserle sahne alacak. "Sezen Aksu Sarkilari" konseri, 24 Temmuz Çarsamba günü saat 19.30’da Yahya Kaptan Mahallesi Muhtarlik Binasi önünde gerçeklesecek.

Izmit Belediyesi Kirsal Hizmetler Müdürlügü, lavanta bahçelerinde yetistirdigi lavantalarin hasadini gerçeklestirdi. Hem kokusu hem de görüntüsüyle herkesi cezbetmeyi basaran lavantalar, vatandaslarin kendi dokunuslariyla lavanta buketlerine dönüstürülecek. Hasadi yapilan lavantalar, Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügünün düzenleyecegi workshoplarla buket haline getirilecek. Izmit’te dört gün boyunca farkli noktalarda gerçeklestirilecek olan bu özel etkinlige tüm vatandaslar davetli.
Kaynak: İHA