BURSEM'de YKS Tercih Danismanligi Basliyor

Burhaniye Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (BURSEM), Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) tercih süreçlerinde ögrencilere, alaninda uzman ögretmenler ve psikolojik danismanlar tarafindan tercih danismanligi sunuyor.

BURSEM'de YKS Tercih Danismanligi Basliyor
Uzman ögretmenler, ögrencilerin ilgi alanlarini, yeteneklerini ve basari durumlarini göz önünde bulundurarak, en uygun üniversite ve bölüm tercihlerinin yapilmasini sagliyor. Tercih danismanligi, ögrenci ve velilerinin katilimiyla birebir görüsmeler seklinde gerçeklestiriliyor. Ayrica, tercih sürecine dair detayli bilgilendirmeler uzman ögretmenler tarafindan saglaniyor.

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, “YKS tercih dönemlerinde sundugumuz tercih danismanligi hizmetiyle, ögrencilerimizin üniversite hayatlarina en iyi sekilde baslamalarini amaçliyoruz. Burhaniye Belediyesi olarak ilçemizde, ögrencilerimizin egitimi için gerekli destekleri sagliyoruz. Gelecegimizin isigi gençlerimize kariyer yolculuklarinda basarilar diliyor, tercih dönemlerinin hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

YKS tercih danismanligi hizmeti hakkinda açiklamalarda bulunan Burhaniye Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Rukiye Güven Köken, "Ögrencilerimizin tercih islemleri basladi.

Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) sonrasinda, ögrencilerimize en dogru üniversite tercihini yapabilmeleri için tercih danismanligi hizmeti sunuyoruz. Uzman ögretmenlerimiz ve psikolojik danismanlarimiz, ögrencilerimize en uygun üniversite ve bölümleri öneriyor. Tercih dönemi süresi boyunca danismanlik hizmetimiz devam edecek" dedi.

Burhaniye’de YKS tercihleri için danismanlik isteyen tüm ögrenciler, 0266 412 55 00 numarali telefonu arayarak randevu alabilir, BURSEM’e gelerek tercih islemleri için danismanlik hizmeti alabilirler.

YKS tercihleri, 25 Temmuz 2024 tarihi itibariyla baslayip 2 Agustos 2024 tarihine kadar devam edecek.
Kaynak: İHA