Ünye'de Atli Gösteriler Heyecani Yasandi

Ordu’nun Ünye ilçesinde, 23. Uluslararasi Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsaminda atli spor gösterisi düzenlendi. Belediye Baskani Hüseyin Tavli, yogun bir katilim ile güzel bir gösteri oldugunu söyledi.

Ünye'de Atli Gösteriler Heyecani Yasandi
Ünye Belediyesi tarafindan Türkiye Geleneksel Atli Spor Dallari Federasyonu is birligiyle atli spor gösterileri düzenlendi.

Kumsal alanda gerçeklestirilen gösteride mübareze, at üstünde ok atma, atli güres, atli akrobasi ve bayrak geçisi gibi birçok etkinlik izleyicilerle bulustu. Programda, Ünye Kaymakami Ayhan Isik ve Belediye Baskani Hüseyin Tavli ekibe çiçek ve plaket takdim etti.

Baskan Hüseyin Tavli gösterinin ardindan yaptigi açiklamada, “Yogun katilimla hemserimize atli spor kulübümüz çok güzel bir gösteri yaptilar. Baktigimizda yüzlerin güldügünü, memnuniyet verici bir izlenme ortaminin gösterildigine sahit olduk. Spor kulübümüzün içerisinde bu faaliyeti icra eden gençlerimizin kabiliyetleri muhtesemdi. Seyircilerimizde coskulu alkislari ile eslik ettiler. Muhtesem bir gösteriye daha ev sahipligi yaptik. Hem seyircisiyle, hem de atli spor gösterisini yapan arkadaslarimizla beraber çok güzel bir ortam olustu, emegi geçenlere tesekkür ediyorum” diye konustu.

Programa, Ünye Cumhuriyet Bassavcisi Hayri Ormanci, AK Parti Ünye ilçe Baskani Hasan Fahri Alparslan, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri de katildi.

Kaynak: İHA