Ümraniye'de Tercih Günleri Basladi

Ümraniye Belediyesi, üniversite sinav sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan bu yil da üniversite adaylarina yönelik olarak düzenledigi tercih günlerini baslatti. Ögrenciler, uzman ögretmenler esliginde dogru tercih yapma imkâni bulacak.

Ümraniye'de Tercih Günleri Basladi
Yil boyunca yogun tempoyla ders çalisan adaylar, sinavda ter döktükten sonra, simdi de tercih sürecine girdi. Ümraniye Belediyesi de, adaylarin dogru seçimi yapabilmesi için Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Egitim Merkezi’nde tercih merkezi kurdu.

Dogru rehber dogru tercih

Danisma merkezi, adaylarin sinavlarda aldiklari puanlar ve basari siralamalarina göre dogru tercih yapabilmeleri için destek olacak. Danisma merkezine basvuran gençlere, deneyimli ögretmenler tarafindan hangi üniversite ve bölümlere girebileceklerine iliskin bilgilendirme yapilacak. Merkez, tercih süreci boyunca 11.00 ila 19.00 saatleri arasinda 22 Temmuz’dan 2 Agustos’a kadar ücretsiz olarak hizmet verecek.

Ümraniye Belediye Baskani Ismet Yildirim konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Gençlerimizin gelecegini sekillendirecek olan bu süreçte onlarin yaninda olmak, dogru tercihler yapmalarini saglamak amaciyla bu hizmeti sunuyoruz. Dilerim ki, adaylarimiz burada hizmet veren ögretmenlerimiz sayesinde dogru tercihi yaparlar. Ögrencilerimize simdiden üniversite yolculuklarinin hayirli olmasini temenni ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA