SUBÜ 3 Sehirde Üniversite Adaylariyla Bulustu

SUBÜ, ‘Üniversite Tercih Günleri’ çerçevesinde; Istanbul, Ankara ve Bursa’da düzenlenen fuarlarda üniversite adaylariyla bulustu.

SUBÜ 3 Sehirde Üniversite Adaylariyla Bulustu
Sakarya Uygulamali Bilimler Üniversitesi (SUBÜ); ‘Üniversite Tercih Fuari’ adiyla Bursa Podyum Davet’te bir gün, Ankara Anfa Altinpark Fuar Alani’nda iki gün ve Istanbul Kongre Merkezi’nde üç gün boyunca düzenlenen etkinliklerde üniversite adaylariyla bulustu. 09.00-16.30 saatleri arasinda düzenlenen fuarlarda, SUBÜ’nün fakültelerinden ve uygulama ve arastirma merkezlerinden akademisyenler üniversite adaylarinin sorularini cevaplandirdi. 25 kisilik ekiple fuarlara katilan SUBÜ ’nün stantlarinda hazirlanan brosür ve kataloglarla hem Sakarya hem de üniversiteye iliskin detaylar adaylara aktarildi.

SUBÜ’yü temsil eden ekiplerde Saglik Bilimleri Fakültesi’nden Arastirma Görevlisi Esma Akgül; Spor Bilimleri Fakültesi’nden Arastirma Görevlisi Merve Nur Yasar; Teknoloji Fakültesi’nden Arastirma Görevlisi Dua Kayatürk, Arastirma Görevlisi Furkan Menevseoglu, Arastirma Görevlisi Sinan Çobaner; Turizm Fakültesi’nden Dr. Ögretim Üyesi Çagri Erdogan; Uygulamali Bilimler Fakültesi’nden Arastirma Görevlisi Tugçe Bal ve Arastirma Görevlisi Volkan Karaca; Ziraat Fakültesi’nden Arastirma Görevlisi Gülennur Sanli, Kariyer Planlama ve Insan Kaynaklari Uygulama ve Arastirma Merkezi’nden Ögretim Görevlisi Gökçe Ulusan; Ögrenci Isleri Daire Baskanligi’ndan Ihsan Candar; Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi’ndan Oguz Tasdemir yer aldi. SUBÜ, fiziki ve online fuarlarda yer alarak ögrencilerle bir araya gelmeye devam edecek.
Kaynak: İHA