Kayseri'nin Yatirimi Degerlendirildi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, milletvekilleri, ilçe belediye baskanlari, OSB, oda ve borsa baskanlari ile birlikte tarim, hayvancilik ve sanayi alanlarina yönelik yatirim degerlendirme toplantisi gerçeklestirdi.

Kayseri'nin Yatirimi Degerlendirildi
Büyüksehir Belediyesi Baskanlik Toplanti Salonu’nda gerçeklesen toplantiya Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in yani sira TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayse Böhürler, Saban Çopuroglu, Bayar Özsoy ve Murat Cahid Cingi, AK Parti Kayseri Il Baskan Vekili Hasan Nuri Kus, Melikgazi Belediye Baskani Mustafa Palancioglu, Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Baskani Mehmet Yalçin, Kayseri Sanayi Odasi Baskani Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Ticaret Borsasi Baskani Recep Baglamis, Mimarsinan OSB Baskani Lütfi Çarsibasi ve Incesu OSB Baskani Irfan Püsküllü katildi.

Kayseri’nin hem sanayide hem ticarette hem de turizmde daha ileri gitmesi konusunda çalismalara katki saglamak için karsilikli fikir alis verisinde bulunduklarini vurgulayan TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Akar; "Yeni yatirimlarin yapilabilmesi için yeni alanlara ihtiyacimiz var. Hem ilgili bakanliklarimiz hem belediyelerimiz ile konusmak suretiyle is insanlarina bu imkâni da saglayacagiz, önümüzdeki dönemdeki yapacagimiz çalismalarla” dedi.

Akar, tarim ve hayvanciligin önemine isaret ederek; "Tarim önemli bir konu, tarimin bir an önce gelismesi bakimindan bu konular üzerinde arkadaslarimizin üzerinde durduklarini büyük memnuniyetle gördüm. Bize düsen ne varsa çiftçi kardeslerimizin çalismalarini kolaylastirmaya, verimini arttirmaya elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye devam edecegiz. Hayvancilik da önemli bir alan, bu konuda da benzer sekilde çalismalarimizi sürdürüyoruz” diye konustu.

Tarim, hayvancilik ve sanayi alanlarinda son derece verimli bir toplanti oldugunu kaydederek, is birligini arttirmaya devam edeceklerini ifade eden Akar, Kayseri’nin Orta Anadolu’nun parlayan yildizi olarak ilerlemesini sürdürmek için omuz omuza çalismalarin devam edecegini belirterek, emegi geçenlere, katki saglayanlara tesekkürlerini iletti.
Kaynak: İHA