Bayrakli'da Okullar Dezenfekte Ediliyor

Bayrakli Belediyesi, okullarin kapanmasiyla birlikte yeni sezon öncesi okullarda ilaçlama çalismasi baslatti. Ögrencilerin saglikli ve güvenli bir ortamda egitim alabilmesi için dezenfekte yapan ekipler, yaz tatili boyunca devam edecek çalisma kapsaminda siniflari ve ortak kullanim alanlarini yeni egitim-ögretim yilina hazir hale getiriyor.

Bayrakli'da Okullar Dezenfekte Ediliyor
Bayrakli Belediyesi, ilçedeki okullari dezenfekte ederek yeni egitim-ögretim yilina hazirlamak için çalismalarina hiz verdi. Iklim Degisikligi ve Sifir Atik Müdürlügü’nce ilçedeki okullar belirlenen plan dogrultusunda ilaçlaniyor. Bu kapsamda ögrenci ve ögretmenlerin ortak kullanim alanlari, derslikler, koridorlar, tuvaletler, bahçeler basta olmak üzere insan yogunlugu olabilecek her alan steril hale getiriliyor. Ögrencilerin hijyenik ve güvenli bir ortamda egitimlerine devam edebilmeleri için yapilan çalismalar, veliler tarafindan da büyük memnuniyetle karsilaniyor.

Bayrakli Belediye Baskani Irfan Önal, “Ögrencilerimizin sagligi bizim için önemli. Yeni egitim-ögretim yilina hazirlanirken, ögrencilerimizin hijyenik ve güvenli bir ortamda egitimlerine devam etmesi, ögretmenlerin görevlerini daha steril ortamda yapabilmesi için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Yaz boyunca da okullarda dezenfekte çalismalari sürecek ve okullar, yeni sezona hazir hale getirilecek”dedi.

Kaynak: İHA