Antsanat, E-Dergi Olarak Devam Ediyor

Muratpasa Belediyesi’nin yayimladigi, Antalya’nin tek sanat dergisi ‘AntSanat’in 10’uncu sayisi bu kez belediyenin resmi internet sitesi üzerinden okuyuculariyla bulustu.

Antsanat, E-Dergi Olarak Devam Ediyor
Muratpasa Belediyesi’nin basili yayini olan Antalya’nin tek sanat dergisi AntSanat, bundan sonraki yolculugunu e-dergi olarak sürdürecek. Edebiyattan plastik sanatlara, arkeolojiden kent kültürüne, müzikten tiyatro ve sinemaya pek çok konu basligini içeren AntSanat’in bu sayidaki ana temasini ise ‘Bir sanat sehri olmak için ne yapmali?’ basligi olusturuyor. Alaninda uzman sanatçilarin ve kurum temsilcilerinin sanat sehri olmak için yapilmasi gerekenlere cevaplar aradigi derginin sonraki sayilarinda da devam ederek bir çalistaya dönüstürülmesi planlaniyor.

AntSanat’in 10’uncu sayisinda dikkat çeken basliklar arasinda Antalya tarihinin unutulan eseri Hasbahçe Kapisi, yapay zeka üzerine tartismalar, göçün sinema ve müzige yansimalari da yer aliyor. Iki aylik periyotlarla yayinlanacak e-dergiyi okumak isteyen sanat meraklilarinin kultursanat.muratpasa-bld.gov.tr web adresini ziyaret etmesi gerekiyor.
Kaynak: İHA