Ünye'de Uçurtmalar Semayi Renklendirdi

Ünye 23. Uluslararasi Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde uçurtma senligi düzenlendi.

Ünye'de Uçurtmalar Semayi Renklendirdi
Ünye Belediyesi tarafindan ücretsiz dagitilan 500 uçurtma gökyüzünü senlendirdi. Festivalde bu yil çok sayida farkli organizasyona imza attiklarini kaydeden Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, "Etkinliklerimizi son gününde uçurtma senligi düzenlenyerek çocuklarimizin ve gençlerimizin manyetik kumsalimizda hem eglenmesini hem de enerjilerini atmalarini istedik. Festivalin son etkinlik gününde gönüllerince eglenme firsati buldular" dedi.

Festival boyunca manyetik gece kum futbol, voleybol ve basketbol gibi spor turnuvalarinin yani sira, BILYAFORM bilyali araba yarislari, tiyatro gösterileri ve konserler gibi çok sayida kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere imza attiklarini kaydeden Baskan Tavli, "Her geçen yil festival içeriklerimizi daha da zenginlestiriyoruz ve devam edecegiz" dedi.

Anne ve babalariyla sahile gelen çocuklar, birer birer uçurtmalarini uçurdu. Uçurtma senligine çocuklar kadar velilerin de ilgisi yogun oldu. Yillar sonra ilk kez uçurtma uçuran anne ve babalar, etkinligi düzenleyen Ünye Belediyesi’ne tesekkür etti.
Kaynak: İHA