Modifiye Tutkunlari Fuar Alaninda Bulustu

KOCAELI – Kocaeli’nin Izmit ilçesinde düzenlenen modifiyeli araçlar festivali, araç sahipleri ve meraklilarini bir araya getirdi.

Modifiye Tutkunlari Fuar Alaninda Bulustu
Interteks Uluslararasi Fuar Alani’nda düzenlenen etkinlik, katilimcilarin büyük begenisini topladi. Sergilenen araçlar, özel tasarimli kaplamalar, yüksek performansli motorlar ve etkileyici ses sistemleriyle otomobil meraklilarinin ilgisini çekti. Festivale katilan vatandaslar, birbirinden farkli araçlari inceleme firsati buldu. Bazi araç sahipleri drift alaninda performanslarini da sergiledi.

"Sinop’tan 15 araçla geldik"

Sinop’tan 15 araçla geldiklerini söyleyen Mert Erdogan, "Sinop’tan 600 kilometre yol kat edip 15 araçla geldik. Geldigimize degdi. Çok güzel bir ortam var, biz modifiye tutkunlari olarak buradan çok zevk aldik. Bu tür fuarlar bizim için çok degerli. Ne kadar kisa sürse de bizim için çok güzel ortamlar ve dostluklar olusuyor. Bu tip fuarlara devam etmek istiyoruz. Yani bize devlet tarafindan, trafik polisleri tarafindan pek imkan verilmiyor ama elimizden geldigince bir seyler yapip fuarlara katilmaya çalisiyoruz. Her sey için tesekkür ederiz" dedi.



"Modifiye sadece erkeklere özel degil"

Modifiyenin erkeklere özel olmadigini, kadinlarin da yapabilecegini belirten Beyza Erbay ise, "Arabam Tofas, 17 yasindan beri bu ise gönül verdim. Benim için baba yadigari bir sey. 17 yasimda aldim ilk Tofas’imi. Bu da rekorsal bilinen bir araç zaten. Aracimda BBS jant, air travels, katlanir aynalar var, yani seviyoruz. Bir tek erkeklere özel bir durum degil. Kadinlar da yapabilir, kadinlar da gönül verebilir bu ise. Bütün kadinlarin sonuna kadar destekçisiyim" diye konustu.

Kaynak: İHA