Tatvan'da Ingilizce Kursuna Yogun Ilgi

BITLIS – Bitlis’in Tatvan ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanliginin baslatmis oldugu yaz kurslari çerçevesinde verilen Ingilizce kursu büyük ilgi görüyor.

Tatvan'da Ingilizce Kursuna Yogun Ilgi
Tatvan Gençlik Merkezi tarafindan Gençlik ve Spor Bakanliginin ‘Egitim Yönetim Sistemi (EYS) Programlari’ çerçevesinde düzenlenen Ingilizce kursu büyük ilgi görüyor. Kültürel ve sportif faaliyetler yapmak ve yaz tatilini en uygun sekilde degerlendirmek isteyenlerin tercih ettigi merkezde, özellikle Ingilizce kursu dolu dolu geçiyor. Yaz tatili boyunca ücretsiz olan kurslarda kursiyerler bir yandan egitim görürken bir yandan da güzel vakit geçiriyor.

1 Temmuz itibariyle baslatilan kursa 100’ün üzerinde kisinin katildigini ifade eden Ingilizce Ögretmeni Orhan Demirtas, “Amacimiz çocuklarin yaz tatilini iyi geçirmesi ve Ingilizceden kopmamasidir. Bu nedenle haftanin 6 günü Ingilizce egitimi veriyoruz” dedi.

Ilerde turistlere yardimci olabilmek için kursa katildigini aktaran Emir Ali Kara ise “Ingilizce kursunda temelden basladik. Ingilizce dersi ilk basta zor gibi gözükse de ögrendikçe kolaylasiyor. Ülkemize turistler geliyor ve bu kursa gelmemin temel amaci ülkemize gelen turistlere yardimci olmaktir” dedi.

Kaynak: İHA