MAGINDER, Malatya'yi Asure Programinda Birlestirdi

Malatya Girisimci Is Insanlari Dernegi (MAGINDER) tarafindan gerçeklestirilen Asure programinda birlik ve beraberlik mesajlari verildi.

MAGINDER, Malatya'yi Asure Programinda Birlestirdi
Malatya Girisimci Is Insanlari Dernegi (MAGINDER), tarafindan Muharrem ayi nedeniyle Büyüksehir Belediyesi yaninda asure programi düzenlendi.

Malatyalilari bulusturan asure programinda birlik ve beraberlik mesajlari verilirken vatandaslar da asure dagitimina büyük ilgi gösterdi. Programa AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yesilyurt Kaymakami Kutsal Baytak, Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, CHP Il Baskani Baris Yildiz, MHP Malatya Il Baskani Gökhan Gök, Cem Vakfi Malatya Sube Baskani Esref Dogan, Ticaret Borsasi Baskani Ramazan Özcan ile davetliler katildi.

Asure duasini yapan Cem Vakfi Malatya Sube Baskani Esref Dogan, Muharrem ayina iliskin bilgiler verdi. Daha sonra söz alan Yesilyurt Kaymakami Kutsal Baytak da, “Bu anlamli günde MAGINDER tarafindan düzenlenen bu etkinlik için kendilerine tesekkür ediyorum. Bu vesile ile Rabbim birligimizi ve beraberligimizi her zaman daim kilsin. Bundan sonraki süreçte Malatya için hayirli günler olsun diliyoruz” seklinde konustu.

MAGINDER Yönetim Kurulu Baskani Salih Karademir’de konusmasinda programlarina katilan tüm davetlilere tesekkür ederek, “Asure kardesliktir, birlik ve beraberliktir. Biz de bunun bilincinde MAGINDER ailesi olarak Malatya’nin birlik ve beraberlige en fazla ihtiyaç duydugu bu günlerde böylesine bir etkinlikle bir araya geldik. Malatya’nin tekrar o eski günlerine dönmesi adina birlik ve beraberligimizin daha da pekistirilmesi adina bu tür organizasyonlarin önemini biliyoruz. Insallah yeniden el birligi ile Malatya’yi ayaga kaldiracagiz. Bu mübarek günlerde tek temennimiz Filistin’de yasanilan zulmünde biran önce son bulmasi” diye konustu.

Kaynak: İHA