Antalya'da 'Side Kültür Günleri' Basladi

Antalya’da Manavgat Belediyesi tarafindan 19-20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Side Kültür Günleri basladi.

Antalya'da 'Side Kültür Günleri' Basladi
Side Kültür Günleri, Side Kültür Evi ile Side Limani’nda gerçeklesen etkinliklerle renkli bir baslangiç yapti. Etkinliklerin ilk gününde, saat 19.00’da Bahtiyar Memili ve Emrah Altintoprak tarafindan gerçeklestirilen workshop, sanatseverlere unutulmaz bir deneyim yasatti. Katilimcilar, sanatçilarin deneyimlerini paylastigi, teknik detaylari ve sanat anlayislarini açikladigi bu etkinlikte keyifli ve ögretici zaman geçirdiler.

Side Kültür Günleri kapsaminda davet edildikleri için Manavgat Belediyesi’ne tesekkür eden Bahtiyar Memili ve Emrah Altintoprak, Manavgat’i çok sevdiklerini söyledi.

Söylesi öncesi görüslerini ifade eden Manavgat Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kosta Kortidis, Bahtiyar Memili ve Emrah Altintoprak’a davetlerini kirmadiklarini için tesekkür etti. Kortidis, “Yaz boyunca baska etkinliklerimizde olacak. Bu etkinliklerin artarak devam etmesini diliyoruz. Sezona da bomba gibi hazirlaniyoruz” ifadelerini kullandi.

Apollon Tapinagi esliginde muhtesem konserler

Aksamin ilerleyen saatlerinde ise Gülay, Atilla ve Onur Gök Orkestrasi’nin sahne aldigi konserler, Side Kültür Günleri’nde coskuyu zirveye çikartti. Sanatçilarin etkileyici sesi ve orkestranin ustaca icra ettigi eserler, izleyicilerden büyük alkis aldi. Apollon Tapinagi’nin muhtesem manzarasiyla birlesen konser alani muhtesem bir manzara ortaya çikardi. Konserde, Türk müziginin sevilen eserleri ve özgün bestelerle dolu bir repertuvar sunuldu, dinleyiciler müzigin büyüsüne kapilarak unutulmaz bir gece yasadilar.

Side Kültür Günleri’nin açilisi, sanatseverlerin, müzik tutkunlarinin ve kültür meraklilarinin bir araya gelip Side’nin tarihî atmosferinde unutulmaz bir gün geçirmelerini sagladi. Side Kültür Günleri, 20 Temmuz’da Bahtiyar Memili ve Emrah Altintoprak söylesisi ve Ritaband, Grup Nova, Derinsu Hazal Kaya, Lamajör Konserleri ile 21 Temmuz’da Akdeniz Vokal konseriyle devam edecek.
Kaynak: İHA