Modanin Da Yeni Adresi Downtown Oldu

Ünlü modaci Rasit Bagzibagli, Bursa’da magazasini Downtown Yasam ve Eglence Merkezi’nde moda tutkunlariyla bulusturdu.

Modanin Da Yeni Adresi Downtown Oldu
Atis Sirketler Grubu’nun perakende sektöründeki franchise markalarindan biri olarak Bursa’ya kazandirilan Rasit Bagzibagli Bursa subesi, Downtown Eglence ce Yasam Merkezi’nde moda sevenlere kapilarini açti. Bagzibagli, 1957 yilindan itibaren aileden gelen modacilik gelenegini yeniliklerle birlestirerek Bursalilarla bulusturduklarini söyledi.



Bursa’nin cemiyet hayatinin önde gelen isimlerinin yani sira markayi Bursa’ya tasiyan Atis Grup ailesi, Yenidünya Tekstil Yönetim Kurulu Baskani Samet Yenidünya, Dervis Bagzibagli ve moda tutkunlarinin katilimiyla gerçeklesti.

Törenin kurdelesi, modaci Rasit Bagzibagli, Dervis Bagzibagli ve Atis Grup Yönetim Kurulu Baskani Hüsamettin Atis, Atis Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atis ve Yenidünya Tekstil Yönetim Kurulu Baskani Samet Yenidünya tarafindan kesildi. Açilista ayrica davetlilere Bagzibagli’nin özel tasarimlarindan olusan mini bir defile de gerçeklestirildi.

“Kadini kadini gibi gösteren çizgiden vazgeçmeyiz”

Rasit Bagzibagli, açilista yaptigi konusmada, kaliteli kumaslardan üretilen ve feminen çizgiler tasiyan tasarimlarla Bursa’daki kadinlara hitap ettiklerini belirtti.

Özel dikim hizmeti sunduklarini ve moda adina abartili kiyafetlerden uzak durarak, uzun vadeli kullanilabilecek degerli parçalar tasarladiklarini ifade etti.

Bagzibagli, "Bizim önceligimiz kaliteli kumas. Kisiye özel dikim yapilan bir marka olarak biliniyoruz ama kadini kadin gibi gösteren daha feminen çizgiler vazgeçmedigimiz unsurlar. Bursa’daki kadinlarimiz burada da bunu görecek. Kadini kadin gibi gösteren elbiseler yapiyorsunuz deniliyor. Insanlar moda olsun diye saçma kiyafetler yapiyorlar. Biz marka olarak o çizgiye hiçbir zaman girmek istemedik. O yüzden alinan kiyafetler daha degerli ve uzun vadede kullaniliyor" dedi.

“Bursali kadinlarin sikligini biliyorum”

Konuklariyla yakindan ilgilenen Bagzibagli, markasinin gelecek vizyonuna iliskin bilgiler de verirken, Bursa’ya dair düsüncelerini de aktardi. Açilisin ardindan basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Rasit Bagzibagli, Bursa’yi çok sevdigini vurguladi ve özel dikimler ile Bursa’ya hizmet verdiklerine isaret etti. "Atis Yapi ile bu çalismamiz çok güzel oldu. Bize teklif ettiklerinde hiç düsünmeden kabul ettik. Bursa’nin kadinlari her zaman çok sik. Markamizla çok örtüstügünü düsünüyoruz" diye konustu.

Açilis töreninde konusan Atis Grup Yönetim Kurlu Üyesi Metin Atis ise, Downtown’in Bursa’da ilk kez hizmet veren 30 markaya ev sahipligi yaptigini ve Rasit Bagzibagli gibi prestijli bir markayi Bursalilarla bulusturmaktan duyduklari memnuniyeti dile getirdi.

Atis Grup olarak perakende sektöründe çalismalarini önemli markalarla kurduklari is birlikleriyle devam ettiklerini anlatan Atis, “Daha önce Pathka magazamizi açmistik. Simdi de Rasit Bagzibagli ile yeni magazamizi açtik. Böyle bir markayi Bursalilarla bulusturdugumuz için çok mutluyuz" diye konustu.

Kaynak: İHA