Düzce TSO Yönetimi Eski Baskanlari Unutmadi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Baskani Erdogan Biyik, oda meclis baskanligi görevinde bulunan Ragip Gökesaoglu, Cemal Sahtiyanci, Veysel Çakar ve Metin Uzun’u ziyaret etti.

Düzce TSO Yönetimi Eski Baskanlari Unutmadi
TSO Baskani Erdogan Biyik, 2005-2007 yillari arasinda Meclis Baskanligi görevinde bulunan Ragip Gökesaoglu, 1999-2003 dönemi Meclis Baskani Cemal Sahtiyanci, 2003-2005 dönemi Meclis Baskani Veysel Çakar ve son olarak da 2007-2009 dönemi Meclis Baskani Metin Uzun ziyaret etti.

Biyik, “Düzce TSO’nin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan is insanlarimiz ve eski meclis baskanlarimizi ziyaret ediyoruz. Bizler seçimle göreve geliyor, ayni sekilde de görevlerimizi teslim ediyoruz. Büyüklerimizden aldigimiz bayragi daha ilerilere tasimayi hedefliyoruz. Bu dönemde hem odamizin gelisimi için adimlarimizi siklastirirken, hem de kendi içimizde kaynasma ve geçmisimize vefa duyma adina eski baskanlarimiza yönelik ziyaret programlari gerçeklestiriyoruz. Ziyaretlerimiz bundan sonra da araliklarla devam edecek. Geçmis dönemlerde Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi’nda görev alarak bizlere bu büyük Sivil Toplum Kurulusunu birakan tüm büyüklerimize tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Baskan Biyik’in gerçeklestirdigi ziyaretlere, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Cemal Aksan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Emin Sen ve Riza Yildiz eslik etti.
Kaynak: İHA