Bitlis'te Sineksiz Bir Yaz

Bitlis’te, mahalle sakinlerinin sagligi ve huzuru için sinek ve haserelere karsi düzenli olarak ilaçlama çalismalari sürdürülüyor.

Bitlis'te Sineksiz Bir Yaz
Mahallelerde, park ve yesil alanlarda yapilan bu çalismalar, Bitlis’in genelinde etkin bir sekilde devam ediyor. Belediye ekipleri, gece gündüz demeden, sinek ve haserelere karsi ilaçlama çalismalarini titizlikle yürütüyor.

Bu kapsamda, belirlenen program dogrultusunda sehrin dört bir yaninda düzenli araliklarla ilaçlama yapiliyor. Çalismalar, özellikle yaz aylarinda sinek ve hasere sorununu minimum seviyeye indirmeyi hedefliyor.

Vatandaslar, ilaçlama çalismalarindan duyduklari memnuniyeti dile getirerek, belediye ekiplerine tesekkür etti. Yapilan bu çalismalar sayesinde, Bitlis’te sineksiz ve huzurlu bir yaz geçiriliyor. Yetkililer, ilaçlama çalismalarinin belirlenen program dogrultusunda araliksiz olarak devam edecegini belirtti.

Halk sagligini korumak ve çevreyi daha yasanabilir hale getirmek amaciyla yapilan bu çalismalarin, önümüzdeki aylarda da sürecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA