Alaca'da TOKI Cami'nin Temeli Atildi

Çorum’un Alaca ilçesinde, Belediye Baskani Serif Arslan tarafindan seçim döneminde söz verilen TOKI Camii insaatinin temeli dualarla atildi.

Alaca'da TOKI Cami'nin Temeli Atildi
Temel atma töreninde konusan Belediye Baskani Serif Arslan, TOKI Camii’nin yapimi için seçim döneminde söz verdiklerini belirterek, hizli bir sekilde buranin çalismalarini ele aldiklarini ifade etti.

TOKI sakinleriyle birlikte istisare ederek projede bir degisiklige gidildigini aktaran Baskan Arslan, "Üstü Kur’an kursu olarak projelendirilmisti. Kur’an Kursu’nu iptal ederek tekrar güzel bir camii olarak projelendirdik. TOKI Camii Yaptirma ve Yasatma Dernegi kurduk. Dernek vasitasiyla hayirsever vatandaslarimizin da destegi ile camimizi bitirecegiz insallah. Temel için demir, çimento gibi destek veren hayirseverlerimiz var, onlara tesekkür ediyorum. Camimiz insallah yakin zamanda tamamlanarak çevre vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz” dedi.

Konusmanin ardindan temel atma törenine geçildi. Açilis öncesi kurban kesilirken, temel atma töreni dualar esliginde gerçeklestirildi.

Programa Belediye Baskani Serif Arslan’in yani sira Belediye Baskan Yardimcisi Oktay Yelkuvan, Belediye Meclis Üyeleri, Il Genel Meclis Üyeleri, daire amirleri, oda baskanlari, STK temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA