Vali Usta, Solhan'da Incelemelerde Bulundu

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Solhan ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Usta, Solhan'da Incelemelerde Bulundu
Vali Ahmet Hamdi Usta, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Solhan ilçesini ziyaret etti. Burada vatandaslarla bir araya gelen Vali Usta, talepleri dinledi. Ilçedeki vatandaslarla sohbet eden Vali Usta, ’’Solhan programimizda ilçe merkezinde faaliyet gösteren esnaflarimiza hayirli ve bereketli alisverisler diledik. Sicak çaylarini içtigimiz esnaflarimiz ve hemsehrilerimiz, gösterdikleri sicak ve samimi ilgileriyle bizleri onurlandirdilar. Bu degerli bulusmalar, ilçemizin gelisimine ve birlik beraberligimize katki sagliyor. Ilçemizdeki esnafimizin ve vatandaslarimizin her zaman yanindayiz ve onlarin refahi için çalismalarimiza devam edecegiz. Gösterdikleri misafirperverlik ve ilgi için Solhan halkina bir kez daha tesekkür ediyorum” dedi.

Yapimi büyük oranda tamamlanan Solhan Hükümet Konaginda incelemelerde bulunan Vali Usta, ’’Solhan’a hayirli olsun. Yapimi büyük oranda tamamlanan Solhan Hükümet Konaginda incelemelerde bulundum. Kaymakamimiz Muhammed Çetin’den son durumu hakkinda bilgiler aldim. Bir ay içinde kaymakamlik, milli egitim, SGK, tapu, nüfus, Sosyal Yardimlasma Vakfi, maliye, ilçe seçim kurulu, adliye, mal müdürlügü, Ilçe Özel Idare ve Köylere Hizmet Götürme Birligi buraya tasinacak ve hizmet vermeye baslayacak” diye konustu.

Vali Usta’nin ziyaretine Kaymakam Muhammed Çetin, Belediye Baskani Hakim Yildiz, BINTSO Yönetim Kurulu Baskani Kadir Çintay, Il Genel Meclis Baskani Nihat Dogu eslik etti.
Kaynak: İHA