Talas'ta Çocuk Atölyeleri

Talas Belediyesi, çocuklarin hem bireysel yeteneklerini gelistirmesi hem de yaz tatilini verimli geçirmesi amaciyla etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu amaçla Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde 3-6 yas arasi çocuklara yönelik olarak kurulan çocuk atölyeleri 24 Temmuz’da aktivitelerine baslayacak.

Talas'ta Çocuk Atölyeleri
Konuya iliskin kisa bir degerlendirme yapan Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, kütüphaneleri fonksiyonel sekilde kullanmaya devam ettiklerine isaret ederek, “Çocuklarimizin yaz tatilini eglenceli ve verimli sekilde geçirmesi için çalismalarimiz sürüyor. Bir yandan açtigimiz yaz spor okullarinda 6 bransta kurs veriyoruz bir yandan da kütüphanelerimizde çesitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu kapsamda Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde kurdugumuz çocuk atölyelerinde 3-6 yas arasindaki yavrularimizi hem bilgilendirip eglendirecegiz hem de becerilerini gelistirecegiz. Tüm çocuklarimizi bekliyoruz” dedi.

Baskan Yalçin, bilgi ve rezervasyon için 0352 315 45 55 numarali telefonun aranabilecegini de sözlerine ekledi.

Her Çarsamba iki seans

Her hafta Çarsamba günleri 15.00 ve 17.00’de iki seans halinde düzenlenecek çocuk atölyelerinde el becerisi, çocuk sarkilari, geleneksel çocuk oyunlari, dikkat ve zeka oyunlari, masal dinleme, anlatma ve yorumlama gibi aktiviteler düzenlenecek.
Kaynak: İHA