MORMAS Üretimiyle Adindan Söz Ettiriyor

Battalgazi Belediyesi lokomotif sirketlerinden olan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Sirketi (MORMAS), 9 bin metrekare kapali alanda faaliyetlerini sürdürüyor. Ev mobilyalarinin yani sira bahçe mobilyalari alaninda da basarisini kanitlayan MORMAS, uygun fiyatlariyla da takdir görüyor.

MORMAS Üretimiyle Adindan Söz Ettiriyor
Yaptigi üretimle kisa sürede tüm Türkiye’nin bildigi marka üretim üslerinden biri olan Malatya Orman Ürünleri ve Mobilya Tesisleri Anonim Sirketi (MORMAS), yeni ekipman ve makine alimlariyla da üretim üssü haline geldi. Büyük fabrika alaniyla hem istihdam saglayan hem de üretimiyle bölgenin en güçlü tesislerinden biri olan MORMAS, ev mobilyalarinin yani sira bahçe mobilyasi üretiminde de basarisiyla ön plana çikiyor.

Türkiye’nin birçok iline yapilan üretimleri gönderen MORMAS, mobilya alaninda isminin taninir hale gelmesiyle devasa firmalarla yarisir duruma geldi. Göreve basladiktan sonra MORMAS’in yaptigi çalismalari yakin takibe alan Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, belediyenin lokomotif sirketini ulusal ve uluslar arasi arenada söz sahibi yapacaklarini ifade etti.



Firmalarin yani sira kuruluslara ve TOKI tarafindan yapilan toplu konutlara da üretim yapan MORMAS’in vatandaslarin da hizmetinde oldugunu ifade eden Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “MORMAS, sadece bir üretim tesisi olmanin ötesine geçerek, Battalgazi markasini dünyaya tanitiyor. Yaptigimiz yatirimlar ve yenilikçi yaklasimlar sayesinde, hem ilçemize hem de ülkemize büyük katkilar saglamaya devam ediyoruz. Hedefimiz, bu basarilari daha da ileriye tasimak ve Battalgazi’yi uluslararasi alanda daha güçlü bir marka haline getirmektir. MORMAS tarafindan yapilan mobilyalarimiz hem fiyatiyla hem de kalitesiyle ön plana çikiyor. Uygun fiyata yapilan mobilyalar vatandasimizin talebine göre çizilebiliyor. Çizim yapildiktan sonra da kisa sürede teslimler yapiliyor. Belediyecilik anlaminda çok yogun çalismalar yaparken vatandasimizin cebini de düsünüyoruz. Mobilya alacak halkimizi ilk olarak belediye istiraklerimizden olan Eski Malatya yolu üzerinde bulunan MORMAS’a bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA