Kars Polisinden 'Apart' Operasyonu

Kars’ta KOM ve Narkotik ekiplerince düzenlenen ’apart’ operasyonunda, piyasaya sürülmek üzere olan 38 bin 800 lira sahte para ile uyusturucu ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kisi tutuklandi.

Kars Polisinden 'Apart' Operasyonu
Kars Emniyet Müdürlügü Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü (KOM) ve Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü’nce kent merkezinde bulunan 2 aparta operasyon düzenlendi.

KOM ve Narkotik ekiplerince düzenlenen ’apart’ operasyonunda yapilan aramada; 5 farkli seri numarasina sahip 776 adet 50 TL’lik olmak üzere toplam 38 bin 800 TL sahte para, 2 parça halinde toplam 2,90 gram metamfetamin, 2 parça halinde toplam 0,97 gram bonzai, içerisinde metamfetamin bulasigi bulunan sise ve 2 cam aparat ele geçirilerek muhafaza altina alindi.

Olayla ilgili olarak süpheli 2 kisi gözaltina alindi. Gözaltina alinan süpheli 2 kisi emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen ve haklarinda TCK-191 Uyusturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak ve TCK-197 Parada Sahtecilik suçlarindan islem yapilan süphelilerden V.K. (29) tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 süpheli ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA