Biçkidere Göleti Ihaleye Çikiyor

kafe alani ihaleye çikiyor.

Biçkidere Göleti Ihaleye Çikiyor
Izmit Belediyesi, yillarca harabe halde birakilan Gölkay Park’a yeniden hayat veriyor. Geçtigimiz aylarda lansmani yapilan ve yeni adiyla 100. Yil Parki Biçkidere Göleti" Yeni Nesil Yasam Alani olarak bilinen alanda, 1.2 ve 3 numarali restoran ve kafe alanlari ihaleye çikacak. Bu dükkanlar için belirlenen muhammen bedeller 37,000.00 TL ile 65,000.00 TL arasinda degisiyor.

"Son basvuru tarihi 17 temmuz"

Dükkânlarin kiralama ihalesi, 18 Temmuz günü saat 11.30’da açik teklif usulü ile gerçeklestirilecek. Kazanan teklif sahipleri, 10 yil müddetle bu dükkânlari kiralama hakkina sahip olacak. Ihaleye katilmak isteyenler, 17 Temmuz saat 16.00’ya kadar ihale zarflarini Izmit Belediyesi Emlak ve Istimlak Müdürlügü’ne teslim edebilirler.

"Yeni nesil yasam alani"

100. Yil Parki Biçkidere Göleti" Yeni Nesil Yasam Alani, Izmit halkina sosyal ve ekonomik anlamda önemli katkilar sunmayi hedefliyor. Yenilenen yüzüyle bölgeye hareketlilik getirecek olan bu projede, vatandaslar hem dogal güzelliklerin tadini çikaracak hem de çesitli ticari faaliyetlerden yararlanabilecek.
Kaynak: İHA