AK Parti'nin Oltu Çikarmasi

Erzurum Ak Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu ve AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altunok, Mehmet Emin Öz, Abdürrahim Firat Oltu ilçesinde teskilatlarla bir araya geldi.

AK Parti'nin Oltu Çikarmasi
Erzurum Ak Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu, “Seçim sonra ilçelerimiz dolasiyoruz. Bu anlamda bu haftaki ziyaretimizi milletvekillerimizle beraber Oltu ilçemize gerçeklestirdik. 14 -28 mayis seçimleri ve 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde göstermis olduklari basarilardan dolayi tesekkürümüzü somutlastirma adina teskilatlarimiz ile bir araya geliyoruz. Teskilatimizin her bireyine ilçe baskanimizin nezdinde hem kadin kollarimiza, gençlik kollarimiza, mahalle temsilcilerimize, belediye baskanimiza, sandik baskanlarimiza ve bu davaya hizmet etmis herkese cani gönülden tesekkürü bir borç biliyoruz. Burada olmayanlar içinde siz bir emanet alin. Bu plaket mutlaka kendilerine de bu manada mutlaka iletin” dedi.

Oltu Ak Parti Ilçe Baskani Oguz Yavuz, sunulan plaketi Oltu Belediye Baskani Adem Çelebi, Kadin Kollari Baskani Selma Mevlütoglu ve Ak Parti Oltu Ilçe Baskan Yardimcisi Metin Polar il birlikte aldi.

“Hep birlikte çalismaya devam”

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde göstermis oldugu basaridan dolayi AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu, Oltu Ilçe Baskanligini da ziyaret etti. Ilçe Baskani Ibrahim Küçükoglu, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altunok, Mehmet Emin Öz, Abdürrahim Firat ile geldikleri ilçe binasinda yaptigi konusmada, “Ilçe baskanimiz Oguz Yavuz ve ilçe teskilatina tesekkür ederiz. 14 -28 Mayis genel seçimleri ve 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde Oltu Teskilati olarak göstermis oldugunuz özverili çalismalardan dolayi sahsinizda ve tüm Ilçe teskilatina sükranlarimi sunuyorum. Hep birlikte daha güçlü bir Oltu için durmadan yorulmadan çalisacagiz ve üretecegiz.” diye konustu.

Plaket töreni sonrasi, AK Parti Il Baskani Ibrahim Küçükoglu ve Milletvekilleri Selami Altunok, Mehmet Emin Öz ile Abdürrahim Firat, vatandaslarin ve mahalle muhtarlarinin sorunlarini dinleyerek notlar aldilar.
Kaynak: İHA