Oltu'da Evlatlarindan Babalarina Vefa

Oltu’da gerçeklestirdigi yatirimlar ve istihdama yaptiklari katkilarla dikkat çeken Güzel kardesler, babalarinin anisina bir program düzenlediler.

Oltu'da Evlatlarindan Babalarina Vefa
Yasamini memleketinde insanlara is kapisi açmaya adayan Mithat Güzel, ölümün ikinci yil dönümünde anlamli bir etkinlik anildi. Güzel kardesler, Organize Sanayi Bölgesi’nde babalari Mitat Güzel’in ismini tasiyan sentetik çuval ve big bag fabrikasinin bahçesinde yüzlerce kisinin katildigi bir mevlit programi gerçeklestirdi.

Oltu Mitat Güzel Mitatoglu Sentetik Çuval ve Güzel Big Bag Fabrikasi ile Erdas sirketlerinin Yönetim Kurulu Baskani Murat Güzel ve Baskan Yardimcisi Erkan Güzel, babalarinin vefatinin ikinci yil dönümünde yaklasik bin kisinin katildigi mevlit programi düzenledi.

Bölgede 400 kisiye is ve as kapisi açarak, babalarinin anisina yaptirdiklari fabrikanin önünde düzenlenen program; Kuran-i Kerim tilavetiyle basladi, ardindan Oltu’daki camilerde görev yapan imam hatipler mevlit ve ilahi okudu. Program sirasinda dualar edilirken, fabrikanin camina asilan "Dileklerin Oltu’da yerine getirilmistir, Mekanin cennet olsun, En güzel baba Mitat Güzel" yazili pankart ise davetlilerin dikkatini çekti. Murat ve Erkan Güzel kardesler mevlit sonrasi programa katilan misafirlere ikramlarda bulundular
Kaynak: İHA