Bogazdaki Dev Arazi El Degistirdi

Sumou Holding’in sahibi Ayedh Bin Farah Bin Al Mubarak Al Kahtani’nin Uskumruköy’de bulunan 57 dönümlük arazisi is adami Nihat Özçelik tarafindan satin alindi.

Bogazdaki Dev Arazi El Degistirdi
Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren ve bölgenin en önemli gayrimenkul sirketleri arasinda gösterilen Sumou Holding’in sahibi Ayedh Bin Farah Bin Al Mubarak Al Kahtani’nin 57 dönümlük arazisi is adami Nihat Özçelik tarafindan satin alindi.

Ticaret sicil gazetesinden yayimlandi

Ayedh Bin Farah Bin Al Mubarak Al Kahtani’nin sirketi Kilyos Investment LTD üzerine kayitli dev arazinin satisi ticaret sicil gazetesinde yayinlanarak tescillendi. 4 Temmuz 2024 tarihinde yayimlanan ticaret sicil gazetesinde arazinin el degistirdiginin bilgisi yer aliyor. Ilanda yönetim kurulu ve yetkililer bölümünde Nihat Özçelik’in oldugu da görülüyor.

Satisin 50 ila 65 milyon dolar arasinda oldugu tahmin ediliyor

Ticaret sicil gazetesinde satis rakamina yer verilmezken, gayrimenkul uzmanlari çevredeki fiyatlarin arazi için dönümünün 1 ila 1.2 milyon arasinda degistigini aktardi. Bu kapsamda 57 dönümlük arazinin satisinin ise 50 ila 65 milyon dolar arasinda gerçeklestigi tahmin ediliyor. Bu yatirimin ardindan Özçelik’in bu arazide ne yapacagi merak konusu oldu.
Kaynak: İHA