Avukat Baba Durusmalara Kucaginda Bebegiyle Girdi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde avukat Tayfun Budak, durusmalara 11 aylik kizi Asel Dora ile katildi. Budak islerini hallederken, kizi Asel Dora ise durusma salonlarinda ve adliye koridorlarinda merakli gözlerle etrafi izledi. Bu anlari gören adliye personeli ve vatandaslar, avukat baba ve kizina tebessümle bakti.

Avukat Baba Durusmalara Kucaginda Bebegiyle Girdi
Avukat Tayfun Budak, geçtigimiz günlerde isletmeci esi Burcu Budak’in toplantisi olmasi sebebiyle kizi Asel Dora’yi yanina aldi. Asel Dora ile birlikte önce ofisine, ardindan da Gebze Adliyesi’ne giden Budak, durusmalara da kiziyla katildi.

Asel Dora’yi bebek kangurusuna saran Budak, bir yandan adliyedeki islerini halletti, diger yandan kiziyla ilgilendi. Babasina zorluk çikartmayan Asel Dora da durusma salonlarinda ve adliye koridorlarinda merakli gözlerle olup biteni izledi. Budak’i kizi ile birlikte gören adliye personeli ve vatandaslarin yüzlerinde ise tebessüm olustu.

"Hiç yaramazlik yapmadan durusmalari dinledi"

Tayfun Budak, kizi Asel Dora ile esiyle birlikte ilgilendiklerini, kayinvalidesinin de zaman zaman kendilerine destek oldugunu anlatarak, "O gün kayinvalidem sehir disindaydi, esimin de acilen is yerinde bir toplantiya gitmesi gerekti. Baba olarak sorumlulugu aldim ve çocugumu önce ofise, ardindan da adliyeye getirdim. Adliyede durusmalara beraber gittik. O da hiç yaramazlik yapmadan durusmalari dinledi" dedi.



"Bana yardimci olmaya çalistilar"

Kizini görenlerin yüzlerinde tebessüm olustugunu ifade eden Budak, "Herkes çok olumlu karsiladi. Hakim, katip, mübasir hepsi Asel Dora ile ilgilendi. Bana yardimci olmaya çalistilar. Günümüz güzel ve uyumlu geçti" diye konustu.



"Adliyenin tozunu yuttu"

Avukat Budak, kizinin öncelikle iyi bir insan olmasini istedigini de belirterek, "Küçük de olsa adliyenin tozlu merdivenlerinde dolasti, adliyenin tozunu yuttu. Hukuk adina, insanlik adina güzel bir gelecegi olmasini diliyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA