Uluslararasi Ögrencilerden BEUN'a Yogun Ilgi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde, uluslararasi ögrencilerin basvuru degerlendirmeleri yogun bir sekilde devam ediyor.

Uluslararasi Ögrencilerden BEUN'a Yogun Ilgi
24 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasinda basvurulari alinan uluslararasi ögrencilerin degerlendirme süreci tüm hiziyla devam ediyor. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN) Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Servet Karasu baskanliginda, Ögrenci Isleri Daire Baskanliginca yürütülen degerlendirme süreciyle ilgili islemler, 23 birimin dekan ve müdür yardimcilari ile ögrenci isleri birimlerinden olusan komisyon tarafindan hassasiyetle sürdürülüyor.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer’in süreç ile ilgili Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Servet Karasu ve komisyon üyelerinden bilgi almasinin ardindan degerlendirme süreci tüm hiziyla devam etti. Konuyla ilgili açiklamada bulunan Rektör Özölçer, BEUN’un uluslararasi alanda yakaladigi akademik, sportif ve kültürel basarilarin yaninda her geçen gün ülke içi ve disindan çok sayida ögrenciden de çok büyük bir talep gördügünü; yönetim olarak BEUN’un egitim ve akademik kalitesini uzun vadeli planlayarak gerçeklestirmek maksadiyla teskil ettikleri nitelikli komisyon ile tüm uluslararasi basvuru taleplerini büyük bir titizlikle incelediklerini ifade etti.

BEUN akademik programlarindan 114’ü için ilan edilen 1540 kontenjana, 73 ülkeden 5039 basvuru gerçeklestirildi.

Titizlik ve yogun bir çalismayla gerçeklestirilen basvuru degerlendirme süreci, 12 Temmuz’da son bulacak.
Kaynak: İHA