Ordu'da Caddeler Temizleniyor

Ordu Büyüksehir Belediyesi, il genelinde sürdürdügü temizlik çalismalarina hiz verdi. Özellikle yaz aylarinda çalismalarini artiran ekipler 19 ilçede gece-gündüz demeden temizlik çalismasi yürütüyor.

Ordu'da Caddeler Temizleniyor
Havalarin isinmasiyla birlikte Ordu Büyüksehir Belediyesi ekipleri, sabahin erken saatlerinde sehir genelinde cadde ve sokaklarda yikama çalismasi gerçeklestiriyor. Ilçe belediyeleri is birligi ile yürütülen çalismalar vatandaslardan tam not alirken, sokak ve caddeler ter temiz oluyor. Altinordu ilçesinde Altinordu Belediyesi ile birlikte cadde ve sokak temizligi gerçeklestiren ekipler sokak ve caddeleri tertemiz yapti.

Ilçe belediyesi ile is birligi yapiliyor

Temizlik seferberligini ilçe belediyeleri ile isbirligi yaparak yürüten Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin yogun olarak kullandigi Ismet Pasa, Sirri Pasa, Süleyman Felek, Zübeyde Hanim, Kibris ve Ulus caddelerinde temizlik ve yikama çalismasi gerçeklestirdi. Büyüksehir Belediyesinin il genelinde sürdürdügü bu çalisma diger ilçelerde de yapilacak. Ordu’nun temiz bir sehir olmasi için gece-gündüz çalisma yürüten Büyüksehir Belediyesi, özellikle yaz aylarinda vatandaslarin temiz ve huzurlu bir sehirde yasamalari için çalismalarini ara vermeden sürdürecek.
Kaynak: İHA