Düzce'de 63 Mahallede Çalisma Sürüyor

Düzce Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, görev bölgesinin dört bir yaninda ve mücavir alan içerisinde bulunan 63 mahalle genelinde hizmet çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürüyor. Ekipler, rutin bakim onarim ve tamirat islemlerinin yani sira yeni yol açma ve asfalt islemlerini de aksatmiyor.

Düzce'de 63 Mahallede Çalisma Sürüyor
Düzce Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri günlük planlama dogrultusunda olusturulan çalisma takvimi çerçevesinde çalismalarina araliksiz bir sekilde devam ediyor. 63 mahalle genelinde süren çalismalarin yani sira sosyal yasamin saglikli sekilde isleyisinin saglanmasi noktasinda sehri merkezi genelinde bakim onarim ve tamirat islemlerini de yerine getiriyor.

Olusturulan 3 ekip ile sehir geneline yayilan müdürlük, sehir merkezinde konuslanan bir ekibi ile Cedidiye Mahallesi genelinde asfalt yama çalismalarinin yani sira küp tas tamirat islemlerini de devam ettirirken, Millet Bahçesi içerisinde kazi ve tamirat islemlerini de aksatmiyor.

Bir diger ekip Beyciler, Kazukoglu ve Arapçifligi Mahallelerinde yol açma ve dolgu çalismalarina devam ederken, ayrica Mamure ve Mergiç Mahallelerinde ise asfalt yama çalismalari gerçeklestiriliyor.
Kaynak: İHA