Afyonkarahisar'da 'Baba-Çocuk Kampi' Basliyor

Afyonkarahisar’da baba-çocuk iliskisini güçlendirmek, aileler arasi sosyal iliskilerin ve dostluklarin pekismesi amaci ile düzenlenecek olan ‘Baba-Çocuk Kampi’ basliyor.

Afyonkarahisar'da 'Baba-Çocuk Kampi' Basliyor
Afyonkarahisar Valiligi, Afyonkarahisar Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Anadolu Motor ve Doga Sporlari Kulübü isbirligi ile 12-13-14 Temmuz’da Afyon Motor Sporlari Merkezi’nde gerçeklesecek kamp için kayitlar devam ediyor. Organizasyon çerçevesinde simülatör oyunlar, frizbi, survivor, kule, bataklik, arsimet, örümcek agi, tangram, saka, kanal, rota ve nostaljik oyunlarin yani sira çocuk sinemasi, birbirinden eglenceli çocuk etkinlikleri ve gezi turlari da yapilacak.

Kamp kayit ücretleri ile Afyon Motor Spor Merkezi’nde “Baba Çocuk Kampi Hatira Orman’i” kurulacak ve her baba-çocuk her biri fidanini kendi dikecek.

Afyonkarahisar’in her geçen gün adindan söz ettirdigine dikkat çeken Belediye Baskani Burcu Köksal, “Çocuklara ve ailelere yönelik proje ve etkinler düzenlemeye devam edecegiz. Yapilacak bu kamp ile baba-çocuk iliskisini gelistirmek ve güçlendirmek temel amacimiz. Hemserilerimiz ve çevre illerden herkesi Baba-Çocuk Kampi’na bekliyoruz. Ailelerin ve çocuklarin güvenle sehrimize gelmesi ve unutulmaz anlar yasayarak buradan ayrilmasi en büyük arzumuz” dedi.

Kaynak: İHA