ZBEÜ Çocuk Üniversitesi Açilisi Gerçeklesti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Egitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafindan düzenlenen “Çocuk Üniversitesi” açilisi Rektör Özölçer’in katilimiyla gerçeklestirildi.

ZBEÜ Çocuk Üniversitesi Açilisi Gerçeklesti
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Egitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafindan her yil geleneksel olarak çocuklarin ve gençlerin beceri, arastirma ve uygulama koordinasyonunu saglama, proje hazirlama becerilerini ortaya koyma amaciyla düzenlenen “Çocuk Üniversitesi”nin açilisi gerçeklestirildi.

Tahir Karauguz Konferans Salonu’nda yapilan açilisa BEUN Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, akademisyenler, çocuklar ve çocuklarin aileleri katildi.

Etikligin açilisinda konusan Rektör Özölçer, Sürekli Egitim Merkezinin her yil geleneksel olarak düzenledigi Çocuk Üniversitesinin ögrenme ve kesfetme hevesi olan çocuklara kapilalarini açtigini ve onlari eglenceli bir ögrenme yolculuguna çikardigina dikkat çekti. Özölçer, “Burada sevgili ögrencilerimize sadece teorik bilgileri degil, ayni zamanda hayatin her alaninda basarili olabilmeleri için gerekli olan becerileri de kazandirmayi hedefliyoruz. Çünkü biz, her çocugun güçlü bir potansiyel tasidigina inaniyor, bu potansiyeli en iyi sekilde ortaya çikarmak için var gücümüzle çaba göstermeyi milletimize ve aziz ülkemize bir vefa borcu biliyoruz” diye konustu.

Rektör Özölçer, etkinligin düzenlenmesinde emegi geçen basta ZBEÜSEM Müdürü Dr. Ögretim Üyesi Emel Kesim olmak üzere herkese tesekkür etti. Açilis konusmasinin ardindan akademisyenler sirayla modüller hakkinda bilgi vermesinin ardindan 12 Temmuz’a kadar sürecek olan egitimler basladi.

Kaynak: İHA