YEGEM'de Yaz Kurslari Basladi

Yunusemre Belediyesi bünyesinde hizmet veren Yunusemre Gençlik Egitim Merkezleri (YEGEM) egitimde firsat esitligini saglarken, yaz kurslarinin basladigi merkezlerde ögrenciler yaz tatili boyunca kaliteli egitim hizmeti alarak gelecege emin adimlarla yürüyecek.

YEGEM'de Yaz Kurslari Basladi
Yunusemre Belediyesi ülkenin gelecegi olan ögrencilere egitimde firsat esitligi sunuyor. Ilçede 2 merkezde hizmet veren ve ögrencilere kaliteli hizmet sunmayi hedefleyen Yunusemre Gençlik Egitim Merkezi’nde(YEGEM) yaz kurslari basladi.

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban, yaz kurslarinin basladigi YEGEM’in Tevfikiye Mahallesi’ndeki subesini ziyaret ederek hem ögrencilere hem de egitim kadrosuna basarilar diledi. Baskan Balaban’a ziyarette YEGEM Koordinatörü Devrim Esen, YEGEM Tevfikiye Müdürü Emre Esen ve ögretmenler eslik etti. Kursa katilan ögrencilerle sohbet eden Baskan Balaban, YEGEM’in isleyisi hakkinda bilgi verdi.

Kaliteli hizmet YEGEM’de veriliyor

Yunusemre Belediye Baskani Semih Balaban ziyaret sonrasinda yaptigi açiklamada, kaliteli egitim hizmetini ülkenin gelecegi olan ögrencilere kaliteli bir sekilde sunmayi hedeflediklerini dile getirdi. Baskan Balaban, “YEGEM yaz kurslarimiz basladi.

Ögrencilerimize simdiden basarilar diliyorum. Bu yaz kurslarinda ögrencilerimizin nitelikli bir egitim alarak yaz tatilini en iyi sekilde degerlendireceklerini biliyoruz. Nitelikli bir egitim kadrosuyla YEGEM subelerimiz halkimiza hizmet veriyor. Dershane fiyatlari çok maliyetli. Biz piyasanin 5’te 1 fiyatina sadece maliyetine bu kurslari veriyoruz. Ülkemizin gelecegi olan ögrencilerimize firsat esitligi sunuyoruz. Emegi geçen müdürlerimize ögretmenlerimize ve çalisanlarimiza tesekkür ediyorum. Simdiden yeni dönemin hayirli olmasini diliyorum.”

Tevfikiye ve Muradiye Mahallesi’nde hizmet veren YEGEM’lerdeki yaz kurslari için kayitlarin devam ettigi belirtildi.
Kaynak: İHA