Sungurlu'da Yaz Kur'an Kurslari Basladi

Diyanet Isleri Baskanligi tarafindan her yil yaz tatili süresince camilerde ve Kur’an kurslarinda açilan ve milyonlarca ögrenciye hitap eden Yaz Kur’an Kurslari bu yil 1 Temmuz 2024 tarihi itibariyla Sungurlu’da da basladi.

Sungurlu'da Yaz Kur'an Kurslari Basladi
Yaz Kur’an Kurslari ile ilgili bilgi veren Sungurlu Ilçe Müftüsü Süleyman Eroglu, "Kur’an-i Kerim ve dini bilgilerin ögretildigi kurslarimiz, yaz tatilinde çocuklar ve gençler için büyük bir firsat egitimi sunmakta olup ögrenme düzeylerine ve gelisim evrelerine uygun olarak temel düzeyde bilgi, bilinç ve beceri kazanmalari hedeflenmektedir. Dini egitimin yaninda degerler egitimi ile sorumluluk, fedakârlik, yardimlasma, saygi, zaman yönetimi, empati kurma gibi degerlerin gelistirilmesi de amaçlanan kurslarimizda ögrencilerimiz ayni zamanda sosyal, kültürel faaliyetler ve sportif etkinliklerle de desteklenmektedir" dedi.

Müftü Eroglu, "Bu tertemiz yürekli çocuklarimiz ve gençlerimize öyle bir Yaz Kur’an Kursu yasatalim ki hayatlari boyunca unutamayacaklari bir hatiralari olsun" diyerek ögrencileri kurslara davet etti.
Kaynak: İHA