Baskan Özdogan, Yerel Yönetimler Kampi'nda

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, 30 Haziran-2 Temmuz 2024 tarihleri arasinda düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler Istisare ve Degerlendirme Toplantisi için Kizilcahamam’da kampta.

Baskan Özdogan, Yerel Yönetimler Kampi'nda
Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, 30 Haziran - 2 Temmuz 2024 tarihleri arasinda düzenlenen ve AK Parti Genel Baskani ve Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in tesrifleriyle Ankara’nin Kizilcahamam ilçesinde düzenlenen Yerel Yönetimler Istisare ve Degerlendirme Toplantisi’na katildi.

Toplantiya belediye baskanlari, il genel meclis baskanlari ve büyüksehir ile il grup baskanvekilleri yer aliyor.

Toplantiya Kayseri büyüksehir ve ilçe belediye baskanlari ile birlikte katilan Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, “AK Parti Yerel Yönetimler Baskanligimiz tarafindan düzenlenen ‘Istisare ve Degerlendirme Toplantisi’ndayiz. Vatandaslarimizin bizlere emanet ettigi görevleri en iyi sekilde yerine getirmek ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in ortaya koydugu Türkiye Yüzyili hedeflerine ulasmak için ‘Tevazu, Samimiyet, Gayret’ ilkesiyle çalisiyoruz. AK Parti Genel Baskan Vekilimiz Sn. Mustafa Elitas ve Yerel Yönetimler Baskanimiz Sn. Yusuf Ziya Yilmaz’in tecrübe paylasimlariyla baslayan toplantimizin hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA