Alaca Et Tanzim Satis Magazasi Açildi

Çorum’un Alaca Belediyesi, halka ucuz et sunacagi ilk tanzim satis magazasini hizmete açti.

Alaca Et Tanzim Satis Magazasi Açildi
Alaca Belediye Baskani Serif Arslan, seçim vaatleri arasinda yer alan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Üreticiden tüketiciye ucuz ve saglikli gida zinciri olusturularak yerelden kalkinmaya destek olmasi hedeflenen Halk Et projesi ile ekonomik fiyatla kaliteli et üretilecek ve tüketicinin yüzü gülecek. Mezbaha tesisleri içerisinde yer alan Et Tanzim Satis Magazasi’nin hizmete girmesiyle birlikte

Açilista konusan Belediye Baskani Serif Arslan, belediye bünyesinde daha önce et tanzim satis magazasi ve ekmek firini bulundugunu açikladi.

Her iki tesisin kapatildigini ancak zamanla ikisinin de ihtiyaç oldugunun ortaya çiktigina dikkat çeken Baskan Arslan, “Seçim çalismalarinda bunu gördük. Esnaflarimiz ve vatandaslarimiz bizden talepte bulundu. Bizde seçim çalismalarinda bunun sözüne verdik. Magazamiz açilirken esnaflarimizla da gerekli istisareleri yaptik. Onlari magdur etmeyecegimizi ifade ettik. Burada kar amaci gütmeyecegimizi vi ticaret yapmayacagimizi belirttik. Tesisimizin hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum” dedi.

Arslan’in konusmasinin ardindan yapilan duayla tesisin açilisi gerçeklestirildi.

Kaynak: İHA