Sakarya'da YKS Heyecani Basladi
Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) heyecani basladi. Sakarya’da sinava giren ögrenciler siralarda, velileri ise okullarin çevrelerinde ter dökmeye basladi.

Sakarya’da da sinava girecek olan adaylar ve velileri, sabahin erken saatlerinden itibaren okullarin önünde toplandi. Içeri giris saatinin gelmesinin ardindan polis ve gözetmenlerin esliginde siniflara giden ögrenciler, sinavin birinci oturumuna katildi.
Siniflara yönelen ögrenciler okul siralarinda, veliler ise okul çevrelerinde ter dökmeye basladi.
Saat 10.15’te baslayan Temel Yeterlilik Testinde adaylara 120 soru için 165 dakika süre taniniyor. YKS maratonunun yarin gerçeklestirilecek ikinci oturumu da saat 10.15’te baslayacak. Alan Yeterlilik Testinde adaylara toplam 160 soru yöneltilerek 180 dakika süre taninacak. Sinavin üçüncü oturumu olan Yabanci Dil Testi de yarin saat 15.45’te baslayacak ve adaylara 80 soru için 120 dakika süre taninacak.
