Kadin Kadina Söylesi Programi Düzenlendi

Erzincan Il Saglik Müdürlügü’nün organizasyonuyla Vali Yardimcisi Ömer Özbay’in esi Tugba Özbay, Vali Yardimcisi Yusuf Izci’nin esi Sümeyra Izci ve Saglik Hizmetleri Baskani Dr. Gülsah Tas’in katilimlariyla Kadin Kadina Söylesi programi gerçeklestirildi.

Kadin Kadina Söylesi Programi Düzenlendi
Programin açilis konusmasinda Saglik Bakanliginin kadin sagligina ve kadinlara verdigi öneme vurgu yapan Il Saglik Müdürü Dr. Cihan Tekin, “Dogru diye bildigimiz yanlislarin düzeltilmesi adina karsilikli deneyimlerin ve tecrübelerin paylasilmasi için degerli kadin hastaliklari ve dogum uzmani doktorlarimiz ve Müdürlügümüzün diger ekipleriyle beraber bu programi düzenledik. Hepsine öncelikle emekleri için tesekkür ediyorum. Bu program vasitasiyla çok daha saglikli ve bilinçli bir sekilde hareket edilecegine inaniyorum. Sizler de dogru bilinen yanlislari önlemek adina söylesi programimiz içerisinde aktarilanlari çevreniz ile paylasarak, bilinçlenmelerine katkida bulunabilirsiniz. Dogru bilgiyi her zaman dogru yerlerden almamiz gerekir. Dolayisiyla sizler için düzenledigimiz bu söylesi programi sayesinde çalisma arkadaslarimiz sizlere her konuda yardimci olmaya hazirdirlar. Bu duygu ve düsüncelerle Kadin Kadina Söylesi programimiza katiliminiz için hepinize tesekkür ediyor, saglikli günler diliyorum.” dedi.

Programda Mengücek Gazi Egitim ve Arastirma Hastanesi hekimlerinden Kadin Hastaliklari ve Dogum Uzmani Dr. Ögr. Üyesi Betül Kalkan Yilmaz ve Kadin Hastaliklari ve Dogum Uzmani Uzm. Dr. Begüm Naz Meydan tarafindan katilimcilarin sorulari cevaplayarak, program sonunda hekimlere Saglik Hizmetleri Baskani Dr. Gülsah Tas tarafindan tesekkür belgeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA