Beldibi Sakinlerinden Karavan Kampi Açiklamasi

Antalya’nin Kemer ilçesi Beldibi bölgesinde bulunan Atatürk Parki’nin karavan parkina dönüstürülmesine bölge sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi. Alana gelen Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, bölge sakinlerine projenin iptal edilmesi için bakanlik ile görüsecegini söyledi.

Beldibi Sakinlerinden Karavan Kampi Açiklamasi
Antalya’nin Kemer ilçesi Beldibi bölgesinde bulunan Atatürk Parki’nin karavan kampina dönüstürülmesi için Kültür ve Turizm Bakanligi tarafindan ihale edilerek çalismalara baslanmasina bölge halki ve çevreciler tepki gösterdi. Atatürk Parki’nda toplanan çok sayida bölge halki ve çevreciler projenin iptal edilmesi için basin açiklamasi yapti.

"Alan imarsiz, çalismalarin durmasi gerekir"

Grup adina açiklama yapan karavan kampina karsi olmadiklarini belirten Gündüz, "Parkin çevresindeki çitler kaldirilmali ve halk parki daha rahat kullanmasi saglanmalidir. Bizler Karavan kamplarina karsi degiliz. Karavan kampi için daha uygun baska bir alan bulunmali ve onlarin da bütün altyapi ihtiyaçlari karsilanmalidir. Beldibi’de de halkin karavancilarla karsi karsiya getirilmesinden vazgeçilmelidir” seklinde konustu.

Bölge halki ile birlikte alanda bulunan Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu’da, pazartesi günü bakanlik ile gerekli yazismalara baslayacaklarini ayrica Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy ile bizzat görüserek konuyu detayli anlatacagi ve projenin iptal edilmesi için elinden geleni yapacagini söyledi.

Kaynak: İHA