Hepsiburada'dan Ögrencilere Hediye Seçenekleri

E-ticaret platformu Hepsiburada, karne döneminde çocuklarini mutlu etmek isteyen aileler için hediye seçenekleri sundugunu duyurdu.

Hepsiburada'dan Ögrencilere Hediye Seçenekleri


Oyuncaktan teknolojiye, hobi ve spor ekipmanlarindan giyime, kitaptan müzik aletlerine birçok farkli kategorideki karne hediyeleri, karne döneminde çocuklarini mutlu etmek isteyen ailelere sunuluyor. Hepsiburada, ‘Büyük Yaz Indirimleri’ kampanyasiyla karne alisverislerini cüzdanlari yormadan tamamlama imkani sunuyor.

E-ticaret platformunda yapilan açiklamaya göre, teknoloji tutkunu ögrenciler için her markanin bilgisayar, tablet ve akilli saatleri platformda avantajli fiyatlarla ebeveynleri bekliyor. Gençler ve teknoloji meraklilari için tabletler ve çizim tabletleri de indirimli fiyatlarla yer aliyor. Mobil teknoloji dünyasinda en yeni ve en güçlü cihazlari, Hepsiburada’da indirimli fiyatlariyla tüm kullanicilarini bekliyor.

Hayal gücünü gelistiren tercihler

Çocuklarin hayal güçlerini ve üretici becerilerini gelistirmek için tercihlerden biri olan LEGO oyun setleri indirimli fiyatlarla sunuluyor. Ayrica markanin yeni modelleri de kullanicilari bekliyor. Farkli temalari ve modelleriyle her yas grubuna hitap eden bu setlerle çocuklar saatlerce keyifli vakit geçirirken üretici dünyalarini da genisletebiliyor.

Hareketli ve macera dolu tatil

Çocuklarin tatilde disarida geçirdikleri vakitleri daha eglenceli hale getirecek scooter ve bisikletler de uygun hediye seçenekleri arasinda. Farkli markali scooter’lar indirimli alinabiliyor.

Dogal ve egitici oyuncaklar

Ahsap oyuncaklar da indirim ile sunuluyor. Bu dogal ve egitici oyuncaklar, çocuklarin el becerilerini ve zihinlerini gelistirmelerine yardimci olurken, saglikli ve güvenli oyun deneyimi sunuyor. Yaz tatilinde deniz ve plaj keyfi yapmak isteyen çocuklar için ideal olan deniz ve plaj oyuncaklari, sepette uygulanan indirimle ebeveynleri bekliyor.

Kitap kurtlari için

Tatilde okuma aliskanligini pekistirmek ve kitap seven çocuklar için degerli bir hediye olan kitaplar, sepette uygulanan indirim ile sunuluyor. En sevilen çocuk kitaplarinda ikinci ürün indirimli olarak kullanicilari bekliyor. Puzzle ve kutu oyunlarinda sepette uygulanan indirim ile ailece keyifli vakit geçirme firsati da sunuluyor.
Kaynak: İHA