Bursa'nin Gelecegi Ortak Akilla Sekilleniyor

Bursa’nin yol haritasini belirleyecek olan stratejik plan çalismalari kapsaminda Gemlik Belediyesi’ni ziyaret eden Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, “Büyüksehir ve Gemlik Belediyeleri olarak el birligi ile Gemliklilerin mutlu olacaklari ve gülümseyecekleri projelere imza atacagiz" dedi.

Bursa'nin Gelecegi Ortak Akilla Sekilleniyor
Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey, Büyüksehir Belediyesi’nin 2024-2029 stratejik plan çalismalarina devam ediyor. Bursa’yi bir bütün olarak ele alacak strateji toplantilari, Inegöl Belediyesi’nin ardindan Gemlik Belediyesi’yle devam etti. Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey ve Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren, her iki belediye yöneticilerinin de hazir bulundugu toplantida Gemlik’i ileri tasiyacak ve daha yasanabilir kilacak projeleri ele aldi. Ilçe bazinda bilgilendirme sunumu da yapilirken, toplanti sonrasinda Baskan Bozbey ve Sükrü Deviren birbirlerine hediye takdim etti.

El birligi ile gülümsetecek projelere

Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren ve çalisma arkadaslarini ziyaret etmekten dolayi memnuniyet duydugunu belirten Baskan Bozbey, "Büyüksehir Belediyesi’nin stratejik plan çalismalari kapsaminda Gemlik Belediyesi ile toplanti gerçeklestirdik. Gemlik için ileriye dönük olarak hazirlanan projeleri gözden geçirdik. Büyüksehir ve Gemlik Belediyeleri olarak el birligi ile Gemliklilerin mutlu olacaklari ve gülümseyecekleri projelere imza atacagiz. Stratejik planimizi bu yönde gerçeklestirecegiz. Olusturacagimiz projelerle Gemlik yasanabilir bir kent olacak" dedi.

Gemlik Belediye Baskani Sükrü Deviren ise Büyüksehir Belediyesi heyetinin ziyaretini önemsediklerini belirtti.

Deviren, “Gemlik’e yapilan ziyaret, isin ciddiyetinin ve Bursa’yi gülümsetecek hizmetlerin yolda oldugunun kanitidir. Biz Büyüksehir Belediye Baskanimiza güveniyoruz. Bursalilar da endise etmesin. Gülümseyecegimiz günler yakindir" diye konustu.

Toplantinin ardindan Baskan Bozbey ve beraberindekiler, atil durumdaki eski Gemlik belediye binasinda incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA